Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο EDIA, κορωνέικης ποικιλίας και παραγωγής στα Δελιανά Κολυμβάριου Χανίων. Φρέσκο ελαιόλαδο, κρύας ημερήσιας έκθλιψης, οξύτητας -κατά την παραγωγή 0.3, που κατά ένα ποσοστό παράγεται από πράσινες ελιές.
Έχει ένα μοναδικό άρωμα και πλούσια γεύση.
Το ελαιόλαδο EDIA είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα ελαιόλαδα της αγοράς λόγω του εδάφους που καλλιεργείται, των κλιματικών συνθηκών στα Δελιανά Κολυμβαρίου και των μοναδικών μεθόδων οργανωμένης καλλιέργειας ιδανικό για όλες της χρήσεις της κουζίνας σας.